Mijnmirakel - Reisverslag uit , van Rob Gemert - WaarBenJij.nu Mijnmirakel - Reisverslag uit , van Rob Gemert - WaarBenJij.nu

Mijnmirakel

Door: Rob

Blijf op de hoogte en volg Rob

08 September 2010 | ,

Het is al een hele tijd geleden dat ik voor het laatst wat schreef op deze site. Dit keer heb ik een goede reden voor het verzuim: ik heb gewerkt. Ongetwijfeld hebben jullie gehoord van het mijnongeluk in het noorden van Chili. Nou, ik ben naar die plek gereisd om reportages te maken voor de krant. Erg leuk om te doen, al moest ik weer even wennen aan het journalist-zijn. Het mooie is dat mijn trip door de krant werd betaald en dat mijn artikelen wat geld in het laatje brengen. Ik blog dagelijks op deze site: http://www.destentor.nl/special/mijnmirakel/. Dat blijf ik doen tot de kompels uit hun kerker van rots worden bevrijd. Hopelijk krijg ik de komende tijd de kans om nog een keer naar de mijn te reizen.

• 08 September 2010 - 12:42

Vice-weltmeister:

gisteren met minimale inspanning de Finnen verslagen met de C voorhoede (van Nistelrooy uit Oss).
    plannen nu een groepsreis!! met Kras Reizen naar Zuid Afrika,

hoe ver kun je gaan na een hernia,

groeten,

R+R

• 14 September 2010 - 21:48

Lori:

Hee Rob,

Wat gaaf dat je aan de slag kon bij de mijn! Echt leuk om je verhalen nu ook buiten deze blog te lezen ;-). En volgens mij heeft dat wennen aan de journalistiek niet lang geduurd.

Veel succes nog!
    Groetjes Lori

• 13 Oktober 2010 - 16:45

Heleen:

Ha Rob,

Mooie verhalen op de Stentorsite site over de mijn! En volgens mij hoorde ik je vanochtend ook op de radio bij Giel Beelen? Goed bezig!

groetjes Heleen

• 13 Oktober 2010 - 20:13

Willem Ten Haaf:

ha Rob,
    je word nog eens een Bekende Nederlander zeg. Vanmorgen jou gehoord bij Sander de Heer op Radio2 en later nog bij Frits Spits, ook op radio 2 !!!!!!!!!
    Goed en duidelijk verslag van de gebeurtenissen.
    Ook nog groetjes van Henriette.

• 13 Oktober 2010 - 21:22

Mark Janssen:

Hey Rob,
    Wellicht cliché en een herhaling van eerder benoemde complimenten maar toch!

Vanochtend op radio 1 zojuist bij Pauw en Witteman.

Een compliment voor je werk!

Met vriendelijke groeten,
    Mark Janssen
    (Wilbertoord)

• 14 Oktober 2010 - 16:13

Olga:

Wow Rob, je bent opeens overal! Op de radio, de tv en op onze website. Met foto! Goed bezig zeg. Daar heb je een mooie klus aan. Je doorbraak? ;)

Groet,
    Olga