Aftellen - Reisverslag uit Wilbertoord, Nederland van Rob Gemert - WaarBenJij.nu Aftellen - Reisverslag uit Wilbertoord, Nederland van Rob Gemert - WaarBenJij.nu

Aftellen

Door: Rob

Blijf op de hoogte en volg Rob

14 September 2006 | Nederland, Wilbertoord

Dit berichtje is bedoeld om jullie op de hoogte te stellen van het bestaan van deze site. Ik zal hierop regelmatig verhalen over mijn reis plaatsen. Je kunt hieronder reageren, maar ook per e-mail contact met mij opnemen.
Morgen is het zo ver. Ik heb al zo'n 25 kilometer in zuidelijke richting afgelegd. Vandaag was is het flink stressen om alles in orde te krijgen. Waarschijnlijk kom ik morgen in het vliegtuig pas echt tot rust. Mijn Boeing vertrekt om 14.45 uur naar Bankok. Nu ga ik snel nog wat voorbereidingen treffen. De volgende keer heb ik ongetwijfeld meer te vertellen!
Groeten,
Rob

• 14 September 2006 - 20:23

John En Marion:

Rob, wij wensen je een heeeeeeeeeeeeeele fijne reis! Geniet ervan!

Groetjes van John, Marion en Slobber.

• 15 September 2006 - 06:46

Aafke:

Ha Rob, veel plezier tijdens je reis. Ik ben benieuwd naar je verhalen en verheug me er nu al op om ze te lezen!

• 15 September 2006 - 15:37

Jurriën:

Wat een mooie blauwe achtergrond op jouw site!!!

• 17 September 2006 - 06:34

Jan:

G'day Rob,

alvast een hele goede reis toegewenst. Ik weet zeker dat je je gaat vermaken in Australie en we treffen elkaar in Auckland.

Jan